torsdag 24 januari 2013

Västra Silen


En av västsveriges fiskeprofiler likaså lagkamrat i Team Göta Älv Jarmo Kuisma med vänner åkte i tisdags till Västra Silen för att testa ismete efter regnbåge.

Snön låg tjockt på sjön och det var riktigt kallt på morgonen, då alla spön var riggade så värmdes händerna över grillen. Det var petiga och försiktiga regnbågar som små-nafsade på de apterade räkorna.


Blev 4 regnbågar totalt på 3 gubbar. Lokalbefolkningen och Silen rävarna  trodde det berodde på kylan och det verkade som att det var en av de sämsta dagarna sedan september. Kul att tajma den dagen....

Jarmo fick med sig ett Hurricane ismetespö för att matcha det emot de otroligt stridbara regnbågarna men då dagens största knappt nådde 2 kg så fick spöt en lätt match. På fötterna har Jarmo sedan en tid tillbaka IGLO 60 som han är helnöjda med. Hur klarade stövlarna av kylan?

Jarmos kommentarer:

Klingan på kändes bra att drilla båge med, hoppas det drar på något större nästa gång. Det skall matchas mot storgädda i helgen så vi får se...Stövlarna är det varmaste jag har haft på fötterna, riktigt bra! Även Thermotic-västen värmde gott


Igloo Termo Värmestövel
Marknadens lättaste värmestövel! För fiskare, jägare och skoterfolk.
Ultralätta stövlar. Igloo Termo är 35 % lättare än liknande stövlar gjorda i PVC eller gummi.
Varma stövlar. Igloo Termo har miljontals luftceller som gör att dina fötter håller sig varma.
Långlivade stövlar. Igloo Termo har 2-3 gånger längre livslängd än liknande stövlar i PVC eller gummi.
Flexibla stövlar. Tack vare EVA-materialet i Igloo Termo värmestöveln har du varma och smidiga stövlar ned till -60°C.