onsdag 2 januari 2013

Vinnare av Wigglers tävling

Då var det dags att avslöja vinnaren av Wigglers foto tävling där kravet var endast att få med en av alla Wigglers produkter på bild och gärna då med en fångst.

En av flera inskickade bidrag var på en gädda varsamt placerad på en avkrokningsmatta, något som är en viktig detalj i all typ av fiske där fisken skall återutsättas.

Viktor Erickson ifrån Lindome var ute och fiskade i December på sitt hemmavatten i Mölnlycke och fick denna gäddan på ismete med makrill som agn. Gäddan hade troligen varit och dragit i makrillen 10 minuter innan men då lyckades den inte fastna på krokarna.

Viktor använder Wigglers gröna ismetespö och är nöjd med dessa, han tycker att det skall bli spännande att testa det nya ismetespöt som Nicklas Kolbeck har designat. Spöt bygger på en förlängd version av just mediumspöt så vi hoppas att han blir nöjd med denna utrustningen.

Hurricane spöt är i grundtanken tänkt till ismete efter gös men har visat sig duga gott åt gädda under den gångna vintern då jag har landat flertalet gäddor i varierande storlek på just detta spöt.


Inget monster till gädda men det räcker för att plocka hem vinsten bestående av:

                                Hurricane ismetespö medium designat av Nicklas Kolbeck
Ismeterulle 
Stroft 0,40 100m
Wiggler predatortafs designad av Nicklas Kolbeck
Keps ifrån Stroft

Stort grattis ifrån oss på Wiggler!