fredag 12 april 2013

Peter Törnqvist öppnar starkt samt tema helg på Olssons Fiske


Peter Törnqvist har äntligen startat säsongen, först ut är havsöringsfiske i Stockholms skärgård. Nöjda kunder har de två senaste turerna fått upp ett antal godkända havsöringar. Vackra silverblanka öringar som har bjudit på fina fighter.

Passa på och boka upp en guidad tur med Peter, så här skriver han själv om havsöringfiske på sin hemsida www.petersfiske.se

Fiska Havsöring

För den som vill känna på en riktig kämpe är Havsöringen rätt utmaning. Öringen bjuder på långa rusningar och meterhöga hopp.

Fisket bedrivs med hjälp av fyra metoder, Trolling, Spinnfiske, mete och flugfiske. Fisket startar i oktober och pågår till Maj året därpå.

Isfria vintrar är fisket i regel mycket bra. Fisket bedrivs främst i Stockholms södra skärgård men även i Stockholms ström (från båt). Normalfångst är 1-3 öringar per tur. Största Havsöringen som har fångats i min båt vägde 8,7 Kg
Ni når Peter på mobil 0704-337792.

Olssons fiske, tema helgen fortsätter. I morgon Lördag så kommer Nicklas Kolbeck vara på plats med sin gummibåt och elmotor ifrån Watersnake. Han kommer visa upp utrustningen han använder till sin jakt efter västkustens piggvarar. Olssons kommer ha superpriser på Skippy Fish (så länge lagret räcker).

Lördagens schema Öppet mellan klockan 09.00-14.00

- Garmin demonstrerar och hjälper till med marina uppdateringar.
- Kolbecka från Wiggler visar upp båt med piggvarsfiske.
- Stens-Gunnar Steenson berättar bl. a. om sin fiskeresa till Kenya.
- Svendsen demonstrerar nyheter från Savagear.

Dessutom massor av erbjudanden hela helgen, t ex:
- Strike Pro Wobbler – diverse REA-färger 29:-/st
- Diverse Savager Wobbler endast 10:-/st
- Extra låga priser på utvalda rullar och spön!

Varmt välkomna!
Telefonnummer: 0504-135 18
www.olssonsfiske.se
Adress
Mariestadsvägen 27
543 35 TIBRO