onsdag 24 april 2013

Predator och havsöringsmässa hos Tajtlajn i Kållered samt info om Kedjebetet


Nu i helgen så blir det jobb och inte fiske på Lördag. Jobbet består i att visa upp mycket av Wigglers sortiment på Sportfiskebutiken Tajtlajns Havsörings och Predatormässa. Mässan kommer vara i Sportex gamla lokaler i samma fastighet som Tajtlajn har sin butik nu.
Många utställare är bokade, bland annat kommer Joel Abrahamsson vissa upp kajaker, Nyttfiske med Robbo i spetsen kommer vara där samt kollegor i branschen såsom ABU, Normark, Sportmanship osv.


Just det, glömde lägga in en fiskerapport från förra helgen, hade en skittrevlig dag med lyckat fiske med fina fiskar både på trolling och på spinn/jerk. Bland annat så fångade jag en viktig fisk för ett projekt jag stödjer helhjärtat. projektet är startat av Nyttfiske, Tommy Suomela, samt Mieko Fishing. Självklart utrustade jag betet med 3/0 Gamakatsu för bästa möjlighet att kroka fisken.Projektet beskrivs på nyttfiske blogg / hemsida http://nyttfiske.se/?p=4047 samt på cancerfondens sida för insamlingen http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/insamlingar/?collection=7047