tisdag 3 december 2013

Lite gott och blandat

Ja vad har hänt sedan sist..? Tävlade i helgen i Novembergäddan.. Gick sådär.. Fick 4 gäddor men nu var det inte total längd utan längsta gäddan som räknades. Mina 79 cm räckte inte så långt då det fångades en gädda på 111cm (eller 109 om man kollar på bilden :))


Grattis i alla fall Daniel Bolin till pengarna och till  Henrik Ingmarsson som vann gäddkittet som Wiggler sponsrade med bestående av Rovex Hurricane -100gr, Ryobi Arctica 4000, Rovex Viros Braid, Spro fluocarbontafsar, 1 Bomber 16 A samt ett gäng Herky Jerky i heta färger och modeller.

Sedan så fick jag ett gäng roliga gummibeten, bland annat Kent Sundins G11, en Mieko predator tail samt ett hemmabygge från Fredrik Adielsson. Dessa skall apteras med Gamakatsukrok samt Vectra Vertical.

Sedan så damp det ned en tidig julklapp, en gummibåt samt elmotor som jag skall testa. Båda från Jarvis Marine. Gummibåten är 2,9m och är camofärgad. Vi skall göra en demofilm om monteringen så att man inte behöver känna sig orolig för ihopmonteringen om man funderar på att införskaffa gummibåt


Elmotorn är en 54lb variant med ställbart huvud och steglös hastighet framåt och bakåt. Mer info om detta kommer senare.

Sedan så fick jag en rapport från norr, Dan Ersbjörs.

Nu är det vinter i Jormlien, Gäddede. Fick den här bilden från en kund i Gäddede på en Öring på drygt 2 kilo. Fångad på en Twisted balans. Twisted har starka krok för att kunna trötta ut öringar och regnbågar i pimpelhålet.
Mvh Dan Ersbjörs