fredag 7 februari 2014

Mieko Family i Mexico

Wiggler har ett samarbete med Mieko Family som går ut på att vi lämnar ut utrustning till duktiga fiskare som hårdtestar utrustningen och ger oss tankar och omdömen på utrustningen.

Två unga drivna fiskare som till vardags jobbar som guider vid en av Miekos fiskecamper i Norge är nu i Mexico för en månads fiske. Med sig så har dom en del utrustning från Wiggler. Bland annat så packade vi ner rullar från Spro samt två travelspön från Spro.

Diverse beten skickades med. Heddon Chug´n spook var ett givet önskemål tillsammans med ytbeten och andra tåliga beten ifrån Bomber.

Rapporterna börjar komma in från grabbarna och berättelser om måsar, sköldpaddor och ett mordiskt sjölejon som snabbt döptes till Greger väcker uppmärksamhet på Facebook.

Mer om Mieko family killarna som är i Mexico

John Hedström - Trots sin ringa ålder är John inne på sitt tredje år som guide i NordNorge på en Mieko Camp. 2013 gjorde John en lyckad satsning på riktat fiske efter fläckig havskatt som placerade honom på sportfiskekartan. När han inte arbetar säsong i Norge så reser John och fiskar jorden runt. John har studerat vid Forshagaakademin.

Albin Vegas Martinsson - Är vårt yngsta tillskott till Mieko Family, men ack så duktig. Efter två säsonger på Mieko´s Camp i Mehamn så har Albin vuxit och utvecklats till en otroligt omtyckt guide med stor kunskap inom det mesta som innefattar sportfiske. Även Albin har studerat vid Forshagaakademin.