fredag 15 augusti 2014

Pressrelease


Wiggler satsar på Norge

På Måndag morgon kliver en ny medarbetare in på kontoret på Wiggler, John Hedström, arbetsuppgiften blir säljare med Norge som inriktning.

Wiggler har under många år sålt fiskeutrustning till den norska marknaden genom två huvudsakliga grossister (Ove´s och Seeberg)

Inför 2015 tar Wiggler ett stort steg och tar klivet in i Norge själva, målen är klara och vi kommer göra vårat yttersta för att nå ut ytterligare genom vår nya säljare.

Vi kommer fortsätta vårat samarbete med Ove´s och utveckla detta till ett ännu bättre samarbete.

John Hedström är född i Grebbestad för knappa 30 år sedan och är uppvuxen med ena foten i havet och ett ständigt fiskesug.

Då sportfisket var vad John ville satsa på var ForshagaAkademins KY utbildning för sportfiskebranschen ett givet val.

Efter två år på Forshaga så har John jobbat som guide på Nordic Safari I Mehamn under 4 år, beläget i absolut nordligaste Nordnorge.

Detta ger John en stor inblick i det norska havsfisket och även fjäll och älvfiske efter öring röding och lax som har varit en del av sysslorna som guide.

John´s favoritfiske är framförallt havsöringsfiske på västkusten men med så många år i Norge så har hälleflundrafisket blivit ett beroende. Även fjällfiske på de Norska fjällen efter öring och röding är också fisketid som John värdesätter.

John är dessutom en skicklig fotograf med känsla för detaljer och vi kommer ha stor nytta av detta i framtiden.

Välkommen till Wiggler AB