fredag 1 februari 2013

Båtmässan 2013


Idag smygöppnar båtmässan i Göteborg. Utställare och besökare blandas i lite festligare form med diverse förfriskningar i montrarna. Wigglers Håkan Bernlo och Nicklas Kolbeck är och tar pulsen på mässan. Själv sitter jag och laddar för lite fiske efter pelagisk gädda i morgon.

Stjärnås Sportfiske
Full försäljning hos Stjärnås
Stjärnås har köpt ett stort parti Rovex havsfiskespön som dom slumpar ut,  passa på innan dom tar slut
Stjärnås Sportfiske, Alingsås Sportfiske/FishOnNet, Sporting och Skene Järn är sportfiskebutiker som bland annat säljer Wigglers sortiment på mässan. Alla butikerna bjuder på kanonpriser och har trevlig personal.
Sporting/Attitude Baits

FishOnNet
Skene Järn
Bland alla Öl-snyltare hittade Nicklas detta rutinerade gäng från Team Isola
Stephan och Sporting börjar bli trogna utställare i Göteborg

På övervåningen finner ni Ola och Carola ifrån Thermotic som visar flytunderställen som kommer att bli en storsäljare under 2013. Har ni några frågor så passa på att ställa dom under mässan.

Full rulle i montern hos Thermotic
Dockan är  självklart med
Som sagt, jag fortsätter min jakt på drömgäddan, denna gång blir det pelagiskt fiske, flutterspoons på hälften av spöna, de flesta betena kommer placeras 0,5-4 meter under iskanten, lite beroende på solen i morgon.


16 plåtskruv har skruvats in i Iglostövlarnas ytterkanter, mest som ett test hur det fungerar på blank-is. Tog med vanliga broddar också som en backup. Blir drygt 2 km promenad på isen på morgonen så det gäller att ha bra grepp.

Lägg till bildtext