torsdag 15 augusti 2013

Namnge Robbos Båt samt lite produkttester

För en tid sedan la Nyttfiske.se ut en liten tävling på nätet.



Man skall namnge Robbos Tracker Grizzly, en speciell båt som jag hade nöjet att åka med i förra veckan. Mitt förslag är Frida, precis som Robbos fru heter :) Får se om han vågar stå emot...

Nu är det inte Robbo som bestämmer utan Tommy Lönnebacke från Fiskenyheter.se, Jakob Svensson från Navico, Robert Bertrand från Mojoboats.se och S-O Larsson från Miekofishing.se  som sedan väljer ut en vinnare. Robbo får bara godta deras val. Perfekt!

Båten är för övrigt utrustad med en Watersnake elmotor i fören, just med motiveringen. "Det behöver inte vara dyrt för att fungera". Robbo har kört hela sommaren med motorn och är helnöjd.


Då jag var ute med båten passade vi även på att testa ett drivankare från Watersnake som har flytkraft i ovankant och vikter i underkant. Detta gör att den alltid står rätt i vattnet. Modellen som har detta är 95 cm i diameter dessutom. Bromsar ner min Buster X även i halv storm...


Vi testade också gången på Heddon´s nyhet för 2013, Chug´n Spook. Såg riktigt het ut, precis som Heddons alla ytbeten är den gedigen och levereras med vassa krok.