lördag 10 augusti 2013

Lite roliga prylar för abborrfiske

Var uppe en sväng på Wiggler och jobbade igår, kollade in på lagret och grävde lite i Booyah lådorna.
Anledningen var att jag och Robbo på nyttfiske var ute och filmade för några dagar sedan och då testade vi spinnare för abborre som Booyah har. Fick en del fisk på dom och självklart stal Robbo dom direkt...

Det blev en massa nya beten till samlingen, bland annat Booyah Blade och Booyah Pikee samt ett bete jag aldrig fiskat med tidigare som kallas för Boogee Bait. Den känns riktigt het och det finns möjligheter att modifiera denna lite med hjälp av shad´s och liknande efter abborre.



Den ledade kroken känns riktigt bra och rapporter kommer

Jag fick med mig 3 nya spön från Ryobi som kommer att säljas under 2014, eventuellt lite tidigare. Namnen är Pink Lady, Juicy Orange och Crazy Lemon. Alla är för haspelrullar och håller sig i regionerna 5-12 gr och 4-10gr. Ryggraden i spöna bjuder nog på lite mer än så. Olika känsla för de olika spöna. Har riggat Crazy Lemon med en Ryobi Arctica rulle och lite små Heddon Super Spook Jr. Men det blir nog även Boogee Bait om abborrarna står lite djupare.

Nicklas Kolbeck har ju redan testat dessa, bland annat på piggvar och det fungerade riktigt bra, den här grymma fisken förevigade Anders Nicander på ett otroligt fint foto ihop med Ryobi Juicy Orange.

Hittade en liten rök också så någon abborre får offra sig för att testa lite metall-Sauna ihop med lite rökspån och en god öl kanske...


Agnetha på lagret hälsar att det finns gott om håvar kvar så skynda till butiken och köp...