torsdag 12 september 2013

Watersnake tävling på Garmins Fiskefestival i helgen samt Spro ASP


Tillsammans med Nordstans Guld så sponsrar Wiggler med Watersnakemotorer till Garmin Fiskefestivals specialävling, Watersnake Challange  Det handlar alltså om priser till de största fiskarna av arterna Rödspätta, Makrill och Kolja.

Garmin Fiskefestival eller som den tidigare kallades Kinnarpsfestivalen äger alltså rum nu i helgen, närmare bestämt 14-15 September. Tidigare så har det varit Lundåkrahamnen i Landskrona som varit samlingspunkt. Men i år så är det Borstahusen i Landskrona som är utgångshamn. Arrangör är som tidigare år Kinnarps Havsfiskeklubb. Mer info finner ni på http://www.garminfiskefestival.se eller på Kinnarps havsfiskeklubbs facebooksida


Wigglers Katalog 2014 har precis kommit från tryckeriet och samtidigt som detta så är våra säljare ute och besöker butiker. Fick en fin bild ifrån butiken Fiskedags.nu i Malmö där dom satsar på våra elmotorer ifrån Watersnake. Ett fint ställ med akterspegelsmodeller i butiken samt en väldigt färgglad bil utanför dörren.

Samtidigt så är det primetime för abborre och det väller in rapporter på fina abborrar. Dan Ersbjörs är ute och testar Spro Asp och det slutar inte hugga på betet som i Alingsås går under namnet abborrmagneten. Fick även rapporter ifrån Mieko havsfiskecamp att Spro Asp levererar även i salt vatten... Mer om detta senare.
Från Norr

Till Söder

Till Väster


Abborrarna älskar Spro Asp

Vill ni att vi skall publicera bilder från er butik, skicka in någon bild med varor ifrån Wiggler och skriv någon rad så försöker vi få in det på bloggen.