torsdag 10 oktober 2013

Wiggler on Tour, nu hos Lundgrens FiskeredskapEn av våra säljare är nu i Stockholm och skickar rapport ifrån en anrik butik som många förknippar med gäddfiske. Lundgrens Fiskeredskap som är etablerad redan 1892. Mer om historien bakom Lundgrens finner ni på deras hemsida LÄNK.

P-A och Andreas samt den övriga personalen är riktigt duktiga fiskare och hjälper gärna till så att du får det du behöver i utrustningsväg och en hel del tips på vägen.

Lundgrens satsar som alltid på lite udda beten, här 6 st svävande Swim Whiss, specialbeställda till Lundgrens via Wiggler.       

Var inne och kollade på deras webshop som innehåller det mesta man kan önska sig. Bland annat 15 olika modeller på Bomber beten, mängder av Heddon´s och Swim Whiss modeller samt ett stort Cisco Kid sortiment.


Adress: Storkyrkobrinken 12, 111 28 Stockholm
Telefon: 08-10 21 22
Butikens öppettider: Må-Fr 9-18 , Lö 9-13

Nu på Lördag är det final i Sportfishmasters/SM i Gäddfiske i Mälaren, Tero, Jarmo och jag från Team Göta Älv ställer upp och har förhoppningar om att vara med i toppstriden. Får rapporter ifrån Mälaren från duktige och favorittippade Mange Anegrund om vattentemp och grumlighet.. Mange är ute nu och kör guidning.


Sedan så får jag passa på att nämna att jag var med på en världspremiär. Nyttfiske körde Live hemma hos Robbo och jag var spontangäst.. Vi pratade om mycket olika saker bland annat så dök de nya barnstövlarna från Polyver upp. Riktigt snygga och sköna stövlar som gör att du nu kan ha med ungarna på isen eller i båten utan gnäll om kalla tår och fötter. Ni hittar klippet här nedan.