onsdag 6 november 2013

Wiggler on Tour, resan fortsätter samt Thermotic flytunderställ, en perfekt fars dag present!!!


Våra säljare fortsätter sin resa genom Sverige och det är många butiker som skall besökas. Fick bilder från ett besök på Sportfiskepoolen i Uppsala där vi var och besökte Roger och Fredrik.


Redan i skyltfömstret möttes vi av en trevlig syn, Sportfiskepoolen har valt att satsa på det fantastiska flytunderstället från Thermotic / Float Underwear. Något vi tycker är jättekul. Då fars dag närmar sig så tycker vi fler bör ta sig en funderare angående detta. Jag lånade ut den långärmade tröjan till en kompis i helgen och han var helnöjd med värmen som det blev då han hade den på sig.


Sportfiskepoolen har ett kanonsortiment av jiggar och satsar på både Skippy Fish och Lunker City för vertikalfisket. Trevlig personal och ett bra sortiment gör detta till en kanonbutik. Ni hittar butiken på följande adress: Kungsgatan 107 i Uppsala och på webben http://www.sportfiskepoolen.se/ samt på facebook https://www.facebook.com/pages/SportfiskePoolen/279213110711?fref=ts

Apropå flytunderstället från Thermotic, många är undrande hur det fungerar och litar inte på vad som sägs. Vi på Wiggler har testat och garanterar att detta fungerar. För mer info se följande klipp.