onsdag 19 mars 2014

Wiggler samarbetspartners 2014

Wiggler har jobbat i kulisserna med att välja ut lämpliga samarbetspartners för 2014. Vi vill ha duktiga sportfiskare som har fötterna på jorden och tycker fiske är det roligaste som finns. Vi har fått ihop ett team av sportfiskare som motsvarar våra krav om mångsidighet och som vi hoppas kan bidra till att Wiggler som varumärke stärks.Först ut i skaran är Magnus "Mange" Anegrund från Västerås. Duktig gäddfiskare som sadlade om till fiskeguide under 2012. Mange har guidat på deltid men kommer troligen köra guidning på heltid under 2014. Mange guidar huvudsakligen i Mälaren och Hjälmaren men kör även i Trosa skärgård. Han guidar på gädda, gös, abborre och havsöring.Mange kör med utrustning från Wiggler i båten och kommer hjälpa oss med diverse utvärdering av predatorprylar under 2014. Året har börjat bra och än så länge så har han guidat upp 2 st 10+ i båten.. Ni hittar Manges hemsida här http://www.mangesfiske.se/


Sedan så kommer två unga killar från Trollhättan i Öresjö Dreamteam med Youtubekanalen Fiskevrål. Vi har följt deras kanal under ett års tid och kommit fram till att dessa killar skall vi satsa på. Det kommer bli en del specialklipp från dessa två gossar. Youtubekanalen fortsätter i samma anda.


Joakim Karvonen och Fredrik Nicklasson som upphovsmännen heter är framförallt duktiga gäddfiskare men också duktiga på att förmedla ett enkelt, roligt och bra filmat fiskematerial. Deras kanal hittar ni på https://www.youtube.com/user/fiskevral


Niklas Svanlund är en skicklig specimenfiskare från Göteborg. Niklas fiskar det mesta i både sött och salt vatten och är en specimenfiskare ut i fingerspetsarna. Lyckade satnsingar förra året gav både fina piggvarar och tungor. Ni hittar hans blogg på  http://nickesfiske.blogspot.se/


Niklas kommer vara delaktig i urvalet av specimenutrustning från Spro tillsammans med Nicklas Kolbeck då båda dessa besitter stora kunskaper om vad som används och krävs för seriöst specimenfiske. Vi kommer under året filma lite västkustmaterial där vi riktar in oss på Makrill, Berggylta, Piggvar och på havsöring så här kommer Team Svanlund vara till stor hjälp.


Foto: Robin Karlsson

Team Dilén har vi samarbetat med förr men kommer i år fortsätta detta ännu tajtare. Duktiga trollingfiskare är dom både på öring och lax men även på gös. Andreas gillar även lite specimenfiske så han kommer stärka upp vårat team ännu mer med den kunskapen.

Vi kommer filma en del tips för trollingfiske tillsammans med Team Dilén i år och detta kommer läggas upp på vår hemsida. Riggning samt färgval kommer stå först på listan. Deras blogg finner ni på http://salmontroll.blogspot.se/

Foto: Anders Nicander

Nicklas Kolbeck behöver ingen närmare presentation egentligen. Jobbar som säljare för Wiggler och bidrar med stor expertis i urvalet av produkter. Har varit delaktig i utformningen av ismetespön, isskopa samt predatortafsar. Nicklas jobbar även på vårat lager där han har daglig kontakt med både varor och kunder.


Nicklas testar produkter under långa perioder och utvärderar sedan tillsammans med oss produkterna innan de släpps på marknaden.

Fredrik Aremyr jobbar i kulisserna med en hel del PR samt ansvarar för vår sponsring till tävlingar samt väver ihop samarbetsparters och letar nya möjligheter för samarbeten. Han ansvarar även för hemsidan, facebooksidan samt är bloggpappa för Wigglerbloggen. Ansvarar även för de bilder som används i katalogen.

Fredrik fiskar mest efter predatorfiskar i form av abborre, gädda, gös. Även lättare havsfiske på västkusten och trolling i Vänern står högt upp på prioritetslistan. Fredrik gillar att testa prylar till det yttersta och gör sitt bästa för att låta all utrustning genomgå tuffast möjlig behandling.Målet med detta är att stärka Wiggler´s varumärke och se till att du som kund kan ställa frågor till oss om all utrustning. Få ärliga och raka svar gällande val av utrustning samt ge dig bästa möjliga feedback. Detta kommer bidra till att vi kommer kunna ta in ytterligare produkter i vårat redan stora sortiment för att ge er kunder bästa möjliga upplevelse vid fiskevattnet.