torsdag 21 mars 2013

Helgens aktiviteter i Sverige

Har scannat av nätet och kollat efter lite event i helgen, hittade inte så mycket men dessa tre butiker kör lite happenings denna helgen. Wigglers  Nicklas Kolbeck kommer finnas på Elge Sportfiske.

Fiskehörnan i Storuman


Ok nu äre dags...Vi öppnar vår nya butik Fredag den 22/3 kl 10. Observera tiden, vi öppnar lite senare än vanligt bara pga att vi ska hinna få allt klart med kassasystemet och liknande. Vi har tyvärr inte hunnit få in årets sommarfiskegrejer, cyklar m.m. och detta kommer att fyllas upp i butiken allt eftersom det inkommer till oss under våren. Adressen är den samma som tidigare, Blåvägen 217 men ingången blir från framsidan mot vägen ( Gunnarssons Färgs gamla lokaler) . Välkommen in!

Skene Järn

Skene järn kör sina traditionsenliga båthelger

El-ge Sportfiske Göteborg


El-ge sportfiske

Vi är riktigt glada att meddela att "Rulldoktorn" kommer att besöka oss under vår havsöringsaktivitet i Göteborgsbutiken! Han kommer att finnas på plats fredag (22/3) samt lördag (23/3) och erbjuda lättare serviceärenden men han kommer även erbjuda service/trim som han tar med sig hem och skickar tillbaka när det klart! Så ta med era gamla rullar som behöver ett ansiktslyft och besök "Rulldoktorn"!Sedan passar jag på att lägga ut en blänkare angående en båt som är till salu:
Tävlingsvinst Sportfish Masters 2012
Linder 400 Sportsman 2012 års modell, 
oanvänd inkl aluminiumåror 
Pris: 27 000.-
31.000.- inkl Lowrance HDS 5 kombinstrument med givare 83/200

Ni når mig på 0706-762680 eller på news@wiggler.se