fredag 4 oktober 2013

Ny katalog ute samt Wiggler on tour, resan fortsätter

Som jag skrev i förra inlägget så är våra säljare ute och reser. Bilder strömmar in och jag passar på att visa upp bilder från olika butiker. Vill ni att vi skall lägga upp bilder så är det bara att skicka in bilder till news@wiggler.se

Vi börjar hos Kurres fiskeshop där Gamakatsukrok skyltas riktigt snyggt. Kolbecks färdiggjorda tafsar för mete med betesfisk finns också på väl uppskyltat.

Nästa anhalt är Bo Sjöbergs butik i Karlsborg där han satsar på trolling och vinterfiske. En fruktansvärd rutinerad fiskare som håller på mycket med hemmasnickrade rödingblänken.
                                     

En historisk lax fångad av Berry Spaak 1990 på en Bomber 15 A i färgen XSIL. En lax som satte fart på laxfisket i Vättern. 


Måste också passa på att nämna att Wigglers katalog för 2014 har nått butikerna. Du finner den på denna LÄNK eller via vår hemsida www.wiggler.se där jag nu håller på att jobba med vinterprodukter bakom kulisserna. Bland annat så skall dessa sköna barnstövlar fotas


Sedan så finner ni nya produkter utvecklade av Nicklas Kolbeck, bland annat denna suveräna is-skopa som passar för 200-250mm hål och har en färdig måttlinje för istjockleken.

 Kolbecks designade ismetespön har fått färgade toppar nu då en soft-modell har släppts inför 2014.

Mer nyheter finner ni som sagt i katalogen och snart även på hemsidan.